Áttekintés
a marha- és borjúhúsok szokásos felhasználásáról

 

  Főtt Apróhús Egyben
sült
Frissen
sült, szelet
Elősütött
és
párolt
Rántott Töltött
és
párolt
Füstölt Nyers,
darált
Vagdalt
Fej x x     x     x   x
Tarja x x               x
Magas hátszín     x x x x x      
Lapos hátszín     x x x x        
Vesepecsenye   x x x x x     x  
Fartő x       x          
Fehér és fekete pecsenye x       x   x      
Felsál x       x   x      
Gömbölyű felsál x       x          
Szegy hátulja x x           x    
Szegy eleje x x           x    
Lapocka x x                
Lábszár x x               x
Farok x x               x

A táblázatért külön köszönet Horváth Károlynak.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!