Áttekintés
a sertéshúsok szokásos felhasználásáról

 

  Füstölt Kocsonya Főtt Frissen
sült,
szelet
Roston sült Egyben
sült
Rántott Apró-
pecsenye
Tokány Pörkölt Vagdalt Töltött
és sült
Abált
Fej x x x                    
Tarja x     x x                
Hosszú
karaj
x     x   x x x          
Rövid
karaj
x     x   x x x          
Szűz-
pecsenye
      x   x x x          
Comb       x   x x x x        
Dagadó     x   x       x x x x  
Oldalas x         x     x x x    
Lapocka x               x x x    
Toka-
szalonna
    x                   x
Csülök x   x     x       x      
Köröm   x x           x x x    
Farok   x x           x x x    

A táblázatért külön köszönet Horváth Károlynak.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!