Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Fodormenta-szósz

Hozzávalók:
1 nagyobb bögre cukor
1 csokor fodormentalevél
ecet

Végy egy széles szájú üveget, s tedd bele a cukrot. A fodormentát vágd olyan finomra, amilyenre csak tudod, s azt is keverd a cukorhoz. Az üveget töltsd fel ecettel (annyival, amennyi képes a cukrot feloldani), majd a tartalmát jól rázd össze. Néhány napra tedd hűvös helyre a lefedett üveget. Majd kóstold meg a szószt, s ha úgy érzed, kell bele, oldj fel benne még egy kis cukrot.

Köszönetünket fejezzük ki Etelka Bentley-nek (Ausztrália) ezért a receptért.

 

 

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!