Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Tejszínes gombamártás

Hozzávalók (4 személyre):
25 dkg gomba
6 dkg vaj
5 dkg liszt
fél fej vöröshagyma
4 dl (sűrűbbre beforralt) csontalaplé
1,25 dl tejszín
fél csomó petrezselyem

bors

A finomra vágott hagymát pirítsd meg a vajon, majd add hozzá a vékonyra szeletelt gombát és a finomra vágott petrezselymet. Ha már zsírjára pirult (azaz a gombából kiszabaduló víz elpárolgott), hintsd meg a liszttel, pirítsd még egy percet, majd öntsd fel a csontlével. Sózd, borsozd, keverd el benne a tejszínt, s az egészet jól forrald össze.

 

 

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!