Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Böjtös fasírt, hallal

Hozzávalók (2-4 személyre):
20 dkg olajos hal
30 dkg tehéntúró
2 tojás
3 dkg reszelt sajt
petrezselyem
vaj vagy margarin
liszt
citrom

Csöpögtesd le a halról az olajat. A halat törd össze, keverd hozzá a túrót, az apróra vágott petrezselymet, a nyers tojásokat, a reszelt sajtot és egy kis sót. A masszát jól dolgozd össze - ha nem elég kemény, adj hozzá még reszelt sajtot -, majd vizes kézzel formázz belőle pogácsákat. A lapos gombócokat forgasd lisztbe, és kevés vajon mindkét oldalán süsd pirosra. Ciromkarikákkal díszítve máris tálalhatod.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!