Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Burgonyafelfújt káposztával

Hozzávalók (5-6 személyre):
80 dkg nyers burgonya
30 dkg főtt burgonya
1 tojás
1-2 evőkanál liszt
40 dkg káposzta
1 kis fej vöröshagyma
zsír
bors

A nyers krumplit hámozd meg, reszeld le, a levét nyomkodt ki, szűrőben csurgasd le. Add hozzá a lisztet, az áttört főtt krumplit, az elhabart tojást, sózd és borsozd. Kevés zsíron párold meg az apróra vágott hagymát és a szálakra vágott káposztát, ezt is sózd és borsozd. Egy kizsírozott tepsibe terítsd el a krumpli felét, arra a káposztát, majd a krumplimassza maradékát. A tetejét szurkáld meg villával, locsold meg egy kanál zsírral, majd közepes tűznél - előbb lefedve, majd kitakarva - süsd pirosra a sütőben.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!