Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Milánói makaróni

Hozzávalók (3-4 személyre):
50 dkg makaróni
10 dkg gomba
15 dkg füstölt hús
fél fej vöröshagyma
3-4 evőkanál paradicsompüré
10-15 dkg reszelt sajt
zsír
cukor
bors

A hagymát reszeld le, s egy kanál zsíron pirítsd sárgára. Add hozzá a megtisztított, felszeletelt gombát, és a hagymával párold puhára. Végül keverd hozzá az apróra vágott füstölthúst és a paradicsompürét, sózd, borsozd, tégy bele egy kevés cukrot. Ha újra jól átforrósodott, ereszd föl 1 dl vízzel. Főzd meg a makarónit, add hozzá a paradicsomos mártást, s forrón, reszelt sajttal megszórva tálald.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!