Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Kukoricakoch

Hozzávalók:
30 dkg pattogatott kukorica
6 dl tej
4 tojás
10 dkg cukor
10 dkg lekvár
vaníliáscukor
vaj

A kukoricát áztasd be egy órára langyos tejbe. Válaszd szét a tojások sárgáit és fehérjét. Az utóbbiból verj kemény habot. A sárgákat keverd ki a cukorral, kevés vaníliáscukorral, majd forgasd bele a tejes kukoricát, végül pedig a tojáshabot. Egy vajjal kikent tűzálló tálba tedd a masszát, s mérsékelt tűzön süsd a sütőben, míg a keverék meg nem szilárdul. A tálalásnál lekvárt adj hozzá.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!