Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Vajkrémek

ZÖLD VAJ 10 dkg vajban keverj el egy kávéskanálnyi nyers parajpürét. (Pelle Józsefné szerint jól érvényesül keménytojással.)


PIROS VAJ 10 dkg vajban dolgozz el egy kanál paradicsompürét, vagy "Piros Arany" paprikakrémet.


SÁRGA VAJ 10 dkg vajban keverj el egy kanálnyi tejfölt, két  kemény tojás sárgáját és egy csipetnyi sót.


SZARDELLÁS VAJ 10 dkg vajban keverj el két-három kiskanálnyi szardellapasztát és pár csepp citromlét.


MUSTÁROS VAJ 10 dkg vajat keverj össze egy kávéskanál mustárral, két főtt tojás sárgájával és a megreszelt fehérjével, sózd, borsozd.


PETREZSELYMES VAJ 10 dkg vajban keverj el egy evőkanálnyi apróra vágott petrezselymet, s kevés sót.


TORMÁS VAJ 10 dkg vajat keverj össze egy-egy evőkanálnyi reszelt tormával és tejföllel, továbbá egy-egy csipetnyi cukorral és sóval, valamint pár csepp citromlével.


CITROMOS VAJ 10 dkg vajat keverj el egy evőkanálnyi citromlével, egy teáskanálnyi reszelt citromhéjjal és egy csipetnyi sóval.


DIÓS VAJ 10 dkg vajban keverj el egy evőkanálnyi darált diót, egy gerezd zúzott fokhagymát, egy kávéskanálnyi paradicsompürét és egy csipetnyi sót.


SÁRGARÉPÁS VAJ 10 dkg vajban keverj el egy evőkanálnyi finomra reszelt sárgarépát, kevés őrölt borsot és egy csipetnyi sót.


CURRYS VAJ 10 dkg vajat keverj el egy evőkanálnyi reszelt sajttal, egy csapott teáskanálnyi curryvel és egy csipetnyi sóval.


MOGYORÓS VAJ 10 dkg vajban keverj el egy evőkanálnyi darált mogyorót és egy csipetnyi sót.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!