Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Lazackrém

Hozzávalók:
10 dkg füstölt lazac
25 dkg krémtúró / krémsajt
1-2 evőkanálnyi reszelt torma
tejföl

fehérbors
citromlé
a dekorációhoz:
olívabogyó (paprikás)
citromkarika
kapribogyó
pici lazacrózsa

A lazacot, a krémtúrót és a tormát egy botmixerrel összedolgozzuk, sóval, fehérborssal, citromlével ízesítjük, tejföllel lazítjuk.
Habzsák segítségével nyomjuk ki a kenyérszeletkékre vagy a krékerekre, s ízlés szerint díszítjük.

Ezt a receptet Benkö Gábornak, a krém kreátorának köszönhetjük. Ő megjegyzi, hogy ha nincs frissen reszelt torma, jó lehet a tejszínes is.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!