Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Bácskai gombás rizs

Hozzávalók (3-4 személyre):
25 dkg rizs
15 dkg gomba
4 zöldpaprika
2 paradicsom
1 fej vöröshagyma
zsír vagy vaj
pirospaprika
majoranna
bors

Az apróra vágott hagymát kevés forró zsiradékon pirítsd sárgára, szórd meg pirospaprikával és add hozzá a megtisztított és apróra vágott gombát, a meghámozott és felkockázott paradicsomot, a felkarikázott zöldpaprikát, s az egészet párold néhány percig. Akkor a leöblített, leszűrt rizst add a zöldséghez, tegyél bele majorannát, sózd, borsozd, öntsd fel 6 dl vízzel és az ételt párold puhára.

Adhatsz hozzá sült szalonnát is.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!