Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Túrós gomba

Hozzávalók:
nagyobb, friss csiperkék
juhtúró
vaj

A megtisztított gombák szárát törd ki. A kalapokat gyengén sózd, a belső oldalukat kend meg vastagon juhtúróval, s erre tegyél néhány vajmorzsát. Bemelegített grillsütőben, vagy - rácsos tepsire helyezve - hagyományos sütőben néhány perc alatt készre sütheted. (Ha nem rácson készíted, akkor előfordulhat, hogy a leve megáll a gomba körül, s akkor az már nem sül, hanem csak fő, párolódik.)

Fejenként 3-4 gombával számolj. (A gombák kitört szárából készíthetsz levest, mártást, vagy gombasűrítményt.)

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!