Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Téli saláta

Hozzávalók (4 személyre):
30 dkg fejeskáposzta
30 dkg sárgarépa
25 dkg kígyóuborka
20 dkg retek
15 dkg párizsi
4 dl joghurt
3 teáskanálnyi cukor
2 gerezd fokhagyma
mustár

A zöldségeket mosd, tisztítsd és vágd csíkokra, szálazd fel a párizsit is, s az egészet keverd össze egy salátástálban. A joghurtot keverd el a zúzott fokhagymával, ízesítsd mustárral, cukorral, sóval. Az öntetet add a zöldséghez, s a salátát tálalás előtt  hűtôszekrényben pihentesd egy-két órát.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!