Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Gombafasírt

Hozzávalók (3-4 személyre):
35 dkg csiperke gomba
1,5 zsemle
1 tojás
1 közepes vöröshagyma
zsemlemorzsa
tej
petrezselyem
olaj
őrölt bors
kakukkfű

A megtisztított gombát vágd apróra. A zsemlét áztasd tejbe és jól  csavard ki, majd dolgozd össze a gombával, a tojással és két evőkanálnyi zsemlemorzsával. A masszát ízesítsd a finomra vágott vöröshagymával, petrezselyemmel, kakukkfűvel, borssal és sóval. Formázz belőle diónyi gombócokat, meghempergesd ezeket zsemlemorzsába és bő forró olajban süsd ki.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!