Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Paradicsomos babsaláta

Hozzávalók (4 személyre):
30 dkg tarka szárazbab
15 dkg sűrített paradicsom
2 evőkanál olaj
2 evőkanál cukor
2 fej vöröshagyma
borsikafű
kakukkfű

Az előkészített babot főzd meg sós vízben és szűrd le. A  vöröshagymát vágd apróra és fonnyaszd meg a felforrósított  olajon, majd add hozzá a paradicsompürét, végül öntsd fel 1,5 dl vízzel, keverd simára és ízesítsd borsikafűvel , kakukkfűvel, cukorral és sóval. Keverd hozzá a megfőtt babot és 1-2 órára tedd hűtőszekrénybe, hogy összeérjen.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!