Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Tésztasaláta

Hozzávalók (4-5 személyre):
30 dkg orsótészta
20 dkg gomba
20 dkg mirelit kukorica
20 dkg sárgarépa
8 dkg póréhagyma
2 dl tejföl
2 dl kefír
1 evőkanál majonéz
2 teáskanál mustár
1 evőkanál cukor
1 evőkanál citromlé
petrezselyem
őrölt fehérbors

A tésztát főzd ki, szűrd le. A kukoricát, a megtisztított és fölszeletelt gombát és sárgarépát az olajon kicsit pirítsd meg, sózd, add hozzá a  finomra vágott petrezselyem felét, majd kevés vizet hozzáöntve párold meg. Ha megpuhultak, a zöldséget keverd hozzá a tésztához. A kefírbôl, a tejfölbôl és az apróra vágott póréhagymából borssal, sóval, cukorral, mustárral, citromlével keverd ki az öntetet. Ezt add hozzá a tésztás zöldséghez és hűtôszekrénybe téve 1-2 órán keresztül érleld. A tálalás előtt szórd rá a petrezselyem másik felét.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!