Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Spagetti carbonara (1.)

Hozzávalók (4 személyre):
40 dkg spagettitészta
25 dkg gépsonka
4 dl tej
2 púpozott evőkanál liszt
4 dkg margarin
5 dkg parmezánsajt
szerecsendió

A tésztát főzd ki. Közben a gépsonkát vágd keskeny csíkokra és készítsd el a sajtmártást. A felolvasztott margarinnal csinálj világos rántást, majd a tűzről levéve lassan öntsd fel a forró tejjel, s keverd simára. Sózd, tegyél bele őrölt szerecsendiót, majd a tűzre visszatéve lassan főzd, amíg be nem sűrűsödik. Közben add hozzá a reszelt sajtot és a sonkát is. Amikor kész, a mártást öntsd a forró tésztára és jól keverd össze.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!