Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Tojáskrokett

Hozzávalók (2-3 személyre):
5 db tojás
2 db zsemle
1,5 dl tej
2-3 evőkanál zsemlemorzsa
petrezselyem
olaj
bazsalikom
őrölt bors

4 tojást főzz keményre, majd reszeld le. A zsemléket áztasd tejbe és csavard ki. A reszelt tojást és a zsemlét dolgozd össze a nyers tojással, az apróra vágott petrezselyemmel és sóval, borssal, bazsalikommal. A masszából formázz hüvelykujjnyi rudakat, forgasd ezeket zsemlemorzsába  és bô, forró olajban süsd pirosra.

Főzelékhez feltétnek is jó, de valamilyen mártással önálló étel is lehet.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!