Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Csirkefasírt

Hozzávalók (3-4 személyre):
40 dkg csirkemell
1,5 zsemle
2 kisebb fej vöröshagyma
1 tojás
zsemlemorzsa
tej
olaj
petrezselyem
őrölt bors
bazsalikom

A kicsontozott, lebőrözött csirkemellet daráld le. A zsemléket áztasd tejbe és nyomkodd ki. A vöröshagymát vágd apróra és kevés forró olajon párold üvegesre, majd hagyd kihűlni. A húst, a zsemlét és a hagymát dolgozd össze a tojással, sóval, apróra vágott petrezselyemmel és bazsalikommal.   A masszából formázz kis pogácsákat, forgasd ezeket  zsemlemorzsába, és bô, forró olajban süsd pirosra.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!