Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Szójás baromfifasírt

Hozzávalók (2-3 személyre):
20 dkg csirkehús
10 dkg szójagranulátum
1 zsemle
2 tojásfehérje
1 nagyobb vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál zsemlemorzsa
2 evőkanál olaj
petrezselyem
majoranna
fűszerpaprika
borsikafű

A lebőrözött, kicsontozott csirkét daráld le és keverd össze az előzetesen beáztatott, majd kicsavart szójával. Add hozzá a   szintén beáztatott, majd kicsavart zsemlét, a tojásfehérjét, az olajon üvegesre párolt, apróra vágott vöröshagymát, a péppé zúzott fokhagymát, a finomra vágott petrezselymet és fűszerezz sóval, majorannával, borsikafűvel, pirospaprikával. Az alaposan összedolgozott  masszát tedd egy olajjal kikent és zsemlemorzsával megszórt ôzgerincformába és közepes tűzön süsd pirosra. (Ha nincs őzgerincformád, akkor a masszából formázz rudat, kend meg olajjal, szórd meg zsemlemorzsával és alufóliába tekerve süsd  meg egy tepsiben.)

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!