Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Kukoricás-sonkás tésztasaláta

Hozzávalók (4-5 személyre):
30 dkg orsótészta
20 dkg gépsonka
25 dkg konzervkukorica
2 dl kefir
2 dl tejföl
3 szál újhagyma
1 evőkanálnyi mustár
cukor
citromlé

őrölt fehérbors

A tésztát főzd ki. A sonkát vágd csíkokra, a hagymát apróra. A tejfölt keverd össze a kefirrel, a mustárral, cukorral, borssal, sóval és citromlével. A leszűrt tésztához add hozzá a kukoricát, sonkát, hagymát és végül öntsd le a mártással. Jól keverd össze és tedd 1-2 órára hűtőszekrénybe, hogy jól összeérjen.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!