Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Zöldséges halfilé

Hozzávalók (4-5 személyre):
60 dkg ton- vagy tőkehalfilé
20 dkg sárgarépa
20 dkg zöldborsó
10 dkg fehérrépa
10 dkg zeller
10 dkg konzervkukorica
4 evőkanál olaj
petrezselyem
lestyán

A halszeleteket sózd, szórd meg apróra vágott lestyánnal és fektesd egy olajjal kikent tűzálló tál aljába. A répákat és a zellert vágd vékony szeletekre, majd a borsóval és kukoricával együtt dobd forró olajra, sózd, szórd meg finomra vágott petrezselyemmel és pirítsd 4-5 percen át. Ezután a zöldséget borítsd a halra, önts alá félujjnyi vizet, s közepesen meleg sütőben lefedve párold, míg minden meg nem puhul.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!