Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Genovai rizottó

Hozzávalók (4 személyre):
40 dkg rizs
10 dkg paradicsompüré
3 dkg vaj
6 dkg juhsajt
5 dkg mandula
3 evőkanál olaj
3 gerezd fokhagyma
bazsalikom

Vágd apróra a fokhagymát, a mandulát, a bazsalikomot és jól keverd el az olajjal. A sajtot reszeld le. A sűrített paradicsomhoz adj 9 dl vizet, sózd meg és ebben a lében főzd puhára a rizst. Végül a forró rizshez keverd hozzá a vajat, az olajos-fűszeres vagdalékot és a reszelt sajtot.

Lajos Mari mandula helyett fenyőmaggal csinálja.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!