Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Hagymás krumplisaláta

Hozzávalók (4 személyre):
1 kg burgonya
25 dkg vöröshagyma
borecet
metélőhagyma
cukor
őrölt bors

A krumplit főzd meg héjában és karikázd fel. A hagymát karikázd fel, szedd szálaira, tedd szűrőbe, és öblítsd le forró vízzel. Cukorral, borssal, sóval és borecettel készíts erősen ízesített salátalevet. A krumplit és a hagymát rétegezd egy salátás tálba, adj hozzá annyi salátalevet, hogy az ellepje és 3-4 órára tedd hűvös helyre. Tálaláskor a hagymás krumplit szűrd le és szórd meg finomra vágott snidlinggel.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!