Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

TARRAGON ÖNTET 25 dkg marinált paradicsompaprikához végy 25 dkg majonézt (lehet hamis is), 1 maroknyi friss petrezselymet, 1 kisebb fej megtisztított vöröshagymát, 2-3 csemegeuborkát, 1 gerezd fokhagymát, s egy kis tárkonylevelet. A hozzávalókat - a majonéz kivételével - tedd turmixgépbe, s törd gorombára. A pépet víz hozzáadásával hígítsd a kívánt sűrűségűre. (A víz egy része helyett mehet bele egy kicsi a marinált paprika levéből is.) Végül keverd hozzá a majonézt - ha még kell, fűszerezd kedved szerint -, s tedd hűtőbe érni egy-két órára.

Ezt a receptet Benkö Gábornak [Németország] köszönhetjük.

Ugrás a salátakészítés titkaira

 

 

 

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!