Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Almás csirkemáj fóliában

Hozzávalók:
60 dkg csirkemáj (szív nélkül)
4 db savanykás alma
2 közepes fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj
1 kiskanál majoránna
őrölt bors

Az almák magházát kivájjuk és a gyümölcsöket 1 cm vastag karikákra vágjuk. A májat megtisztítjuk, őrölt borssal és majoránnával megszórjuk. A hagymát megtisztítjuk és fölkarikázzuk. Négy nagyobb darab (dupla) alufólia lapot olajjal megkenünk. Ráfektetünk 2-2 almakarikát. Egyenlően elosztjuk rajta a csirkemájat, beborítjuk a hagyma- majd almakarikákkal. Megsózzuk és a fóliába gondosan becsomagolva faszénparázsba süllyesztjük, s 15-20 perc alatt megsütjük.

Ezt a receptet a DPG Sültgalamb csapatának köszönhetjük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!