Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Burgonyatorta

Hozzávalók (4 személyre):
80 dkg burgonyapüré
2 tojás
1 dl tejszín
10 dkg reszelt sajt
vaj
zsemlemorzsa
őrölt szerecsendió
bors

A tejszínnel dolgozd össze a tojássárgákat, fűszerezd borssal, szerecsendióval, sóval, majd a reszelt sajttal együtt keverd a burgonyapüréhez. A fehérjékből verj kemény habot, és azt is add a püréhez. Egy mély tűzálló edényt vajazz ki, szórd meg zsemlemorzsával, s terítsd bele a krumplimasszát. Előmelegített sütőben, mérsékelt tűzön (felfújt módjára) süsd pirosra.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!