Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Sopszka saláta

Hozzávalók (3-4 személyre):
20 dkg kígyóuborka
20 dkg paradicsom
2 nagy vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
10 dkg sós juhsajt
4 evőkanálnyi olívaolaj
2 evőkanálnyi borecet
petrezselyem
bors

A paradicsomot és az uborkát kockázd fel, a negyedekre vágott hagymát szeleteld, s mindezt keverd össze az apróra vágott fokhagymával és petrezselyemmel. Locsold meg az olajból, borecetből, sóból, borsból kikevert öntettel, majd az egészet hűtsd le. Tálalás előtt morzsold a tetejére a juhsajtot.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!