Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Hagymás paradicsomsaláta

Hozzávalók:
paradicsom
lila- vagy vöröshagyma
ecet
olaj

törött bors
petrezselyem

A meghámozott, megtisztított paradicsomokat karikázd fel. A hagymát vágd vékony szeletekre - amennyiben vöröshagymát használsz, önts rá forró vizet, s 2-3 perc múlva szűrd le -, majd a paradicsommal rétegezve rakd egy salátástálba. Sózd, borsozd, csepegtess rá ecetet és olajat, végül szórd meg apróra vágott petrezselyemmel. A tálalás előtt jól hűtsd le.

A paradicsom hámozása, magjainak eltávolítása ízlés dolga. Tanusíthatom, hogy héjjal és maggal is kiváló tud lenni a saláta. (kj)

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!