Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Svéd gombasaláta

Hozzávalók:
gomba
vöröshagyma
paradicsompüré
száraz fehérbor
citrom
babér
kakukkfű
bors

olaj

Kevés olajon fonnyaszd üvegesre az egészen apróra vágott vöröshagymát. Majd tedd bele a megtisztított és cikkekre vágott gombát is. Adj hozzá néhány kanálnyi sűrített paradicsompürét, sózd, borsozd, hintsd meg őrölt babérral és kakukkfűvel, valamint kevés reszelt citromhéjjal. Ha a gomba már összerogyott, önts hozzá egy kis fehérbort, kevéske citromlevet és párold puhára. Ha kész, jól hűtsd le.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!