Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Sült csirkecomb ananásszal

Hozzávalók:
csirkecomb
ananászbefőtt
paradicsompaprika
tejszín
vaj
citromlé
szerecsendió
fehérbors

A csirkecombot vajjal, fehérborssal, sóval süsd meg fóliában. Ananászt és ugyanannyi paradicsompaprikát vágj fej ujjnyi kockákra, s kevés vajon pirítsd, míg a paprika kissé megpuhul. Ekkor önts alá egy rész ananászlét és két rész tejszínt, s így lassú tűzön sűrítsd, amíg a paprika teljesen meg nem puhul. Közben sózd, borsozd, hintsd meg reszelt szerecsendióval, s savanyítsd pár csepp citromlével. E ragut tálaláskor add a sült csirkéhez.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!