Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Narancsos káposztasaláta

Hozzávalók (4 személyre):
25 dkg savanyú káposzta
25 dkg fejes káposzta
2 narancs
olaj
ecet
cukor
őrölt fehérbors

A fejes káposztát vágd vékony szálakra, sózd be, s úgy hagyd állni egy órán át, majd nyomkodd ki a levét. A savanyú káposztát vágd apróra. A narancsot hámozd meg, s kockázd fel. 0,5 dl vízhez adj 3 evőkanálnyi olajat, kevés ecetet, cukrot, fehérborsot, s ezzel az öntettel locsold meg a káposzták és a narancs keverékét. Végül 2-3 órára tedd hűtőbe, hogy az ízei összeérjenek.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!