Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Kókuszos apró

Hozzávalók:
15 dkg háztartási keksz
20 dkg kókuszreszelék
15 dkg porcukor
5 dkg vaj
2 evőkanálnyi rum
tej

A kekszet daráld le, s nedvesítsd meg kevés tejjel. Ha felszívta, dolgozd össze a kókuszreszelék háromnegyedével, a vajjal, a cukorral, a rummal és egy csipetnyi sóval. (Ha nem állna össze eléggé jól gyúrható - de még kemény - masszává, akkor egy kis tejjel még lágyíthatod.) Végül egy darab alufólián nyújtsd ki a "tésztát" kb. 1 centiméter vastagra, s vágj belőle kis téglalapokat. Azokat forgasd a maradék kókuszreszelékbe, s tartsd hideg helyen a tálalásig.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!