Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Az alábbi recept kenyérsütő gépekhez készült, de a hagyományos módon - sütőben vagy kemencében  - is elkészíthető. A gépi pékek használatáról itt talál bővebbet.

MAGKEVERÉKES KENYÉR Hozzávalók (75 dkg-os): 36 dkg sima liszt, 18 dkg Magkeverékes koncentrátum*, 2,8 dl víz, 2 dkg élesztő. Gyorsprogramon (2:20) vagy alapon (3:00) bármilyen színbeállítással süthető. Magokkal teli, barnás, foszlós bélzetű kenyeret ad.

* E receptet Králl Máriától kaptuk, aki a speciális adalékok (keverékek) beszerzési lehetőségeiről is szívesen ad felvilágosítást. További információkért érdemes felkeresni a honlapját is: www.kenyersutes.hu.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!