Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Az alábbi recept kenyérsütő gépekhez készült, de a hagyományos módon - sütőben vagy kemencében  - is elkészíthető. A gépi pékek használatáról itt talál bővebbet.

ROZSKENYÉR Hozzávalók (75 dkg-os): 50 dkg Rozskenyér keverék*, 1,5 dkg élesztő, 3 dl víz. Bármelyik kenyérprogramon süthető, bármilyen színbeállítással. A hosszabb programok átérettebb ízt adnak. A keverékben lévő almarostok magukban tartják a vizet, így napokig nem szárad ki.

* E receptet Králl Máriától kaptuk, aki a speciális adalékok (keverékek) beszerzési lehetőségeiről is szívesen ad felvilágosítást. További információkért érdemes felkeresni a honlapját is: www.kenyersutes.hu.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!