Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Az alábbi recept kenyérsütő gépekhez készült, de a hagyományos módon - sütőben vagy kemencében  - is elkészíthető. A gépi pékek használatáról itt talál bővebbet.

HATGABONÁS KENYÉR SZEGÉNYESEN Hozzávalók: 42 dkg sima liszt, 12 dkg Hatgabonás koncentrátum*, 3 dl víz, 2 dkg élesztő, 1 kávéskanálnyi só. Gyorsprogramon (2:20) vagy alapon (3:00) közepes vagy sötét színnel célszerű sütni.

* E receptet Králl Máriától kaptuk, aki a speciális adalékok (keverékek) beszerzési lehetőségeiről is szívesen ad felvilágosítást. További információkért érdemes felkeresni a honlapját is: www.kenyersutes.hu.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!