Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Az alábbi recept kenyérsütő gépekhez készült, de a hagyományos módon - sütőben vagy kemencében  - is elkészíthető. A gépi pékek használatáról itt talál bővebbet.

ZÖLD TEÁS FOSZLÓS KENYÉR Hozzávalók: 43 dkg sima liszt, 5 dkg teljes kiőrlésű rozsliszt, 5 dkg Zöld teás koncentrátum*, 5 dkg Italo-Mix koncentrátum*, 3,2 dl víz, 1,5 dkg élesztő, 1,5 kávéskanálnyi só. Alapprogramon (3:00) közepes színnel gyönyörű aranybarna, ropogós héjú kenyeret kapunk.

* E receptet Králl Máriától kaptuk, aki a speciális adalékok (keverékek) beszerzési lehetőségeiről is szívesen ad felvilágosítást. További információkért érdemes felkeresni a honlapját is: www.kenyersutes.hu.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!