Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Az alábbi recept kenyérsütő gépekhez készült, de a hagyományos módon - sütőben vagy kemencében  - is elkészíthető. A gépi pékek használatáról itt talál bővebbet.

KRUMPLIS-KUKORICÁS-KÖMÉNYES KENYÉR Hozzávalók: 45 dkg sima liszt, 15 dkg kukorica liszt, 5 dkg teljes kiőrlésű rozsliszt, 15 dkg Italo-Mix koncentrátum*, 4,5 dl víz, 2 evőkanálnyi olívaolaj, 2 dkg élesztő, 2 kávéskanálnyi só, 2 teáskanálnyi köménymag. Alapprogramon (3:00) bármilyen színbeállítással süthető. Sárga bélzetű, finom köményes ízű kenyér.

* E receptet Králl Máriától kaptuk, aki a speciális adalékok (keverékek) beszerzési lehetőségeiről is szívesen ad felvilágosítást. További információkért érdemes felkeresni a honlapját is: www.kenyersutes.hu.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!