Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Az alábbi recept kenyérsütő gépekhez készült, de a hagyományos módon - sütőben vagy kemencében  - is elkészíthető. A gépi pékek használatáról itt talál bővebbet.

FEHÉR ROZSOS KENYÉR Hozzávalók: 35 dkg sima liszt (BL55), 10 dkg fehér rozsliszt, 5 dkg Falusi fehér kenyér koncentrátum*, 3 dl víz, 2 evőkanálnyi olaj, 1 teáskanálnyi só, 1,5 dkg élesztő. Gyorsprogramon (2:00) közepes vagy sötét színnel ajánlott sütni.

* E receptet Králl Máriától kaptuk, aki a speciális adalékok (keverékek) beszerzési lehetőségeiről is szívesen ad felvilágosítást. További információkért érdemes felkeresni a honlapját is: www.kenyersutes.hu.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!