Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Az alábbi recept kenyérsütő gépekhez készült, de a hagyományos módon - sütőben vagy kemencében  - is elkészíthető. A gépi pékek használatáról itt talál bővebbet.

TÖNKÖLYÖS FEHÉRKENYÉR Hozzávalók: 35 dkg sima liszt (BL55), 15 dkg tönkölybúza fehér liszt (TBL 70), 6 dkg Falusi fehér kenyér koncentrátum*, 2 dkg élesztő, 1 dl kefir, 2 dl víz. Alap programon (Normal, Basis, 2:53) sötét színnel, 750 gr-on sütjük.

* E receptet Králl Máriától kaptuk, aki a speciális adalékok (keverékek) beszerzési lehetőségeiről is szívesen ad felvilágosítást. További információkért érdemes felkeresni a honlapját is: www.kenyersutes.hu.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!