Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Géppel (is) süthető gluténmentes kenyérfélék

(a gépi pékek használatáról itt talál bővebbet)

KENYÉR (1.) Hozzávalók: 50 dkg Mantler gluténmentes liszt, 1 dkg só, 5 dkg élesztő, 1 dkg cukor, 1,25 dl víz. Alap- vagy gyorsprogramon sütjük.


KENYÉR (2.) Hozzávalók: 20 dkg Fe-mini liszt, 15 dkg Mantler gluténmentes liszt, 1 tojás, 4 kávéskanálnyi instant élesztő, 2 kiskanálnyi cukor, 2 kiskanálnyi só, 3,3 dl tej. Alap- vagy gyorsprogramon, azonnal süssük. (A tej és tojás miatt tilos késleltetni!)

 

Ezeket a recepteket Králl Máriának köszönhetjük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!