Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Görög saláta oreganoval

Hozzávalók:
paradicsom
kígyóuborka
zöldpaprika
póréhagyma
olajbogyó
sós juhsajt (feta)
olívaolaj
citromlé
oregano

Az elmorzsolt oreganot keverd el az olajjal és a citromlével, s hagyd egy-két órát érni. Majd a paradicsomot vágd cikkekre, a pórét és a paprikát félkarikákra, az uborkát és a sajtot pedig aprítsd kis kockákra. Az olajbogyókat magozd ki, s vágd 3-4 darabra. Egy mély salátástálba kezd egymásra rétegezni a hozzávalókat, s minden paradicsom sort locsolj meg a félretett dresszinggel. Végül a tálalás előtt még legalább 2-3 órát érleld  jégszekrényben.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!