Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Bélszín roston zöldfűszeres vajjal

Hozzávalók:
60 dkg bélszín

őrölt bors
2 evőkanál olaj
2 evőkanál mustár
10 dkg vaj
1 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
1 csokor snidling
1 csokor bazsalikom

A bélszínt szeletekre vágjuk, sóval, őrölt borssal megszórjuk, mustárral és olajjal megkenjük és lefedve, hűvös helyen legalább egy napon át érleljük. A puha vajat összekeverjük a finomra vágott fokhagymával, petrezselyemmel, snidlinggel és bazsalikomlevéllel, kevés sóval ízesítjük, majd vizes alufóliára halmozzuk. Hengerré formálva becsomagoljuk és behűtjük. A bepácolt hússzeleteket faszénparázs felett megsütjük, majd a rostélyról leemelve minden szeletre egy-egy kanálnyi fűszervajat helyezünk.

Ezt a receptet a DPG Sültgalamb csapatának köszönhetjük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!