Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Csalafinta csirke nyárson

Hozzávalók:
4 kisebb csirkemell filé
2 evőkanál mustár
1 közepes fej vöröshagyma
1 kiskanál majoránna
1 csokor kakukkfű

őrölt bors
4 evőkanál olaj
4 fej lilahagyma

A csirkemell filét úgy vágjuk fel, hogy egy nagyobb szeletet adjon, majd kissé kiverjük, s megkenjük mustárral. Egyenletesen megszórjuk finomra aprított vöröshagymával és kakukkfűvel, őrölt borssal és majoránnával. A hússzeleteket fölgöngyöljük, s ujjnyi vastag szeletekre vágva - a cikkekre szelt lilahagymával váltakozva - nyársra fűzzük. Olajjal megkenjük és faszénparázs felett 10-12 perc alatt ropogósra sütjük, majd sózzuk, borsozzuk.

Ezt a receptet a DPG Sültgalamb csapatának köszönhetjük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!