Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Csavaros csirkenyárs

Hozzávalók:
70 dkg csirkemell filé

3 evőkanál mustár
1 csokor petrezselyem
1 csokor snidling
1 csokor bazsalikom
2-3 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olaj
1 kiskanálnyi ételízesítő por

A csirkemell filét kisebb szeletekre vágjuk, kiverjük és sóval meghintjük. A petrezselymet, a snidlinget és a bazsalikomot finomra aprítjuk, az összezúzott fokhagymával együtt a mustárral elkeverjük. A zöldfűszeres mustárral a hússzeleteket megkenjük és egymás mellé nyársra fűzzük. Az ételízesítő porral fűszerezett olajjal megkenve faszénparázs felett pirosra sütjük.

Ezt a receptet a DPG Sültgalamb csapatának köszönhetjük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!