Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Csirkemell almával

Hozzávalók:
4 kisebb csirkemell

őrölt bors
szerecsendió
2 evőkanál citromlé
2 evőkanál cukor
4 evőkanál olaj
4 db alma

A csirkemellet kicsontozzuk lebőrözzük, a húsdarabokat sóval, őrölt borssal és reszelt szerecsendióval bedörzsöljük. Az almák magházát kivájjuk, a gyümölcsöket ujjnyi vastag karikára vágjuk és azonnal citromos vízbe tesszük, hogy meg ne barnuljanak. A citromlevet az olajjal meg a cukorral elkeverjük, kevés őrölt borssal és szerecsendióval fűszerezzük. A csirkemelleket és az almaszeleteket a citromos-cukros olajjal megkenjük és faszénparázs felett forgatva, locsolgatva megsütjük.

Ezt a receptet a DPG Sültgalamb csapatának köszönhetjük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!