Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Vegetáriánus nyárs

Hozzávalók:
8 gombafej (konzerv)
2 cső zsenge kukorica
8 kemény paradicsom
2 zöldpaprika
8 kicsi hagyma
2 kis uborka
1 mokkáskanál őrölt borsikafű
1 mokkáskanál őrölt kakukkfű
2 evőkanál olaj

A megtisztított kukoricacsöveket kb. 4-6 cm-es darabokra, az uborkát vastag karikákra, a zöldpaprikát nagy kockákra, míg a hagymákat félbevágjuk, a megmosott paradicsomok szárát pedig eltávolítjuk. A konzerv gombát leszűrjük. Az előkészített alapanyagokat váltakozva nyársra húzzuk. Körben megsózzuk, meghintjük őrölt borsika- és kakukkfűvel, majd olajjal megkenjük. Parázs fölött - gyakori forgatás mellett - színesre sütjük.

Ezt a receptet a DPG Sültgalamb csapatának köszönhetjük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!