Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Bélszínkockák nyárson sütve

Hozzávalók:
60 dkg bélszín
24 gombafej (konzerv)
4 sárgás-piros színű zöldpaprika
2 késhegynyi őrölt bors
2-3 evőkanál olaj
1 mokkáskanál mustár

A lehártyázott bélszínt kb. 4x4 cm-es kockákra vágjuk, és olajos-mustáros keverékben megforgatjuk. A zöldpaprikából a bélszínhez hasonló nagyságú kockákat vágunk. A konzerv gombafejekről leszűrjük a levet. Az előkészített alapanyagokat - gombával kezdve és befejezve - váltakozva nyársra húzzuk. Körben megsózzuk és meghintjük őrölt borssal. Parázs fölött - gyakran forgatva a nyársat - megsütjük.

Ezt a receptet a DPG Sültgalamb csapatának köszönhetjük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!