Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Bevert tojás Rossini módra

Hozzávalók (3-5 személyre):
10 db tojás
1,5 dkg só
1 dl ecet
5 dkg vaj
5 dkg zsír
20 dkg libamáj
8 dkg gombafej
1 dkg szarvasgomba
5 db zsemle
5 adag madeira-mártás

10 db bevert tojást készítünk. A libamájat 10 vékony szeletre vágjuk és a megtisztított gombafejekkel együtt zsírban megsütjük. A vajban pirított zsemleszeletekre egy-egy libamájszeletet helyezünk, arra a meleg tojást, a tojásokra pedig 1-1 gombafejet teszünk. Leöntjük madeira-mártással és szarvasgomba szeletekkel díszítjük.

Ezt a receptet a DPG Sültgalamb csapatának köszönhetjük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!