Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Joghurtos-kapros vitaminsaláta

Hozzávalók (4-6 személyre):
40 dkg (konzerv) kukorica
20 dkg paradicsom
10 dkg főtt sárgarépa
10 dkg főtt karfiol
20 dkg majonéz
10 dkg joghurt
kapor
őrölt fehérbors

A paradicsomot és a sárgarépát kockázd fel, a karfiolt bontsd kisebb rózsákra, s ezeket a kukoricával együtt tedd egy salátástálba. A majonézt keverd össze a joghurttal, a finomra vágott kaporral, sózd, borsozd, s ezt az öntetet is add a zöldségekhez. 2-3 órás hűtött érlelés után tálalható.

Más főtt zöldségekkel, például zellerrel, spárgával is gazdagítható.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!